banner

Acreditació

Certificat Assistència
  • Certificat Assistència: Es podrà descarregar Online a partir de l’6 de Juny. Haurà rebut un correu electrònic amb l’enllaç directe a l’enquesta. Si no, clica el següent enllaç per accedir a l’enquesta de calitat, introduint el nom d’usuari i contrasenya. En cas de no haver rebut usuari i contrasenya, la pot sol·licitar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Certificats de Crèdits: Durant el Congrés es durà a terme un Control d'assistència amb codi de barres. Per poder optar al crèdits atorgats pel Consell, s’ha de complir el 100% d’assistència a les sessions. Només es podrà entregar Certificat als assistents que compleixin l’horari complert de la sessió. Es farà control d’assistència a l’entrada i la sortida. Un cop finalitzi el congrés es comptabilitzarà l’assistència i posteriorment es durà a terme l’enviament del Certificat de crèdits.
    acred
  • Certificats de Comunicacions: S’entregarà una copia a cada autor. Orals a la sala asignada, Poster a la Secretaria del Congrés.
  • El Divendres, 7 de Juny a les 12.00h s’enviarà el certificat de comunicacions orals o pòsters, també per  correu electrònic del autor.
ENQUESTA
Enllaç disponible des de l’6 de juny al 30 d’agost del 2019